Voor degenen van jullie die ik nog niet gesproken heb schrijf ik deze post m.b.t. de inloopmeditatie op de vrijdag ochtenden. JSJ
In verband met een cursus die ik ga volgen en die nou precies op de vrijdag ochtenden plaats vind wil ik graag de meditaties naar de donderdag ochtenden verplaatsen. Dit geld voorlopig voor de eerstkomende 4 weken (t/m 12 juni).
Ik ga namelijk een oude Japanse helkunst leren (ok ok, dit is de het eerste begin ervan), Jin Shin Jyutsu en dat is al jaren een wens van mij. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Eva de Jong, die tevens de cursus verzorgt (evajsj.com).
Met deze kennis kan ik vervolgens mensen nog gerichter helpen om in hun kracht te komen en hun levensenergie weer sterk en vrij te laten stromen!
Ik hoop jullie morgen, donderdag 28.5. vanaf 9 uur kun mogen begroeten voor de meditatie!
9.00 uur binnen lopen, en tussen 9.15 – 9.45 uur gaan we mediteren. Vervolgens is er tijd voor een kopje tee en een gezellig gesprek tot 10.20 uur.
Hartelijke groeten en nog een prachtige dag gewenst!
Anke
 
 
 
(Picture from http://www.clipjoint.biz)