transparant2Wat een verrassende avond! Afgelopen dinsdag kwamen bij elkaar om meer te weten te komen over ‘Hooggevoeligheid-het mysterie ontrafeld‘. Naast het programma wat ik had bedacht kwamen we ook steeds meer met elkaar in gesprek. Er werd niet alleen informatie gedeeld en brandende vragen gesteld. We hebben ook ervaringen besproken en gezien, dat iedereen wellicht tegen dezelfde uitdagingen is aangelopen.
Wat een verademing!
Je staat er echt niet alleen voor.
Mede door de eerlijke uitwisseling werd de avond tot een bijzondere belevenis voor mij. We hadden dan ook niet genoeg aan de 1.5. uur die ik ervoor hadden uitgetrokken.
Ik verheug me al op de verdiepingsavonden, die dan ook open zijn voor mensen die er deze keer niet bij waren.
Ben je nieuwsgierig geworden?  Neem graag contact op voor meer informatie of kijk in de agenda na de volgende info avond.