giftcard-dummi
Heb je plannen om de kerstdagen door te brengen met geliefden, familie en vrienden? Wil je ze graag verrassen met een leuk cadeau? Geef dan eens iets anders dan een standaard doos bonbons, een nieuwe stropdas of gewoon geld. Geef eens een ervaring!
Een ervaring is uniek en persoonlijk, je kunt het niet kwijt raken en het is ook duurzaam. En ook belangrijk: een ervaring kan je leven een beslissende draai geven in de richting die jij op wilt.
Wat heb ik genoten van uitdelen van mijn cadeautjes met Sinterklaas! Een ook van het verrassen van de bijzondere mensen met wie ik dit jaar heb mogen werken. Het ‘geven’ heeft toch altijd iets bijzonders. Ik word er even blij van als van het zelf krijgen van een cadeau.
Ik heb vPrintoor jou een bijzonder cadeau bedacht. Iets waarmee je je dierbaren een bijzondere ervaring kunt schenken, die wellicht even bijzonder wordt als jouw ervaring tijdens een afspraak bij mij:
Een bijzondere cadeau kaart.
Je kunt zelf bepalen hoeveel de kaart waard is. Kies voor een bedrag vanaf 5,- euro, koop de kaart t/m 22 december, en ontvang 15% korting op de prijs! Als je bijvoorbeeld een cadeau kaart t.w.v. 50,- euro koopt betaal je zelf slechts 42,50,- euro. Zo kun je iemand heel erg blij maken, terwijl je zelf een korting van 15% ontvangt! *
stoel-bewerkt.jpgJa, ik wil een ervaring cadeau geven!
Nog een leuk detail: De kaart is gemaakt van gerecycleerd groeipapier, dat wil zeggen dat er bloemenzaakjes in zitten. Zo kan de kaart na gebruik geplant worden en groeien er bloemen uit. Helemaal in line met je eigen groeiproces!
De bonnen zijn geldig voor individuele sessies, voor alle workshops (zie agenda), voor het ‘Transformatie traject’ en voor het ‘Stoppen met roken’ traject.
Wacht niet en maak gebruik van deze kans. Ik verheug me erop om ook jouw dierbaren te mogen helpen om gezonder en gelukkiger te worden. En voor hen en hun omgeving de wereld een beetje beter te maken.
Jouw cadeau kaart(en) bestel je hier.
Heel veel plezier bij het schenken!
 

 
 
*De cadeaubonnen zijn 6 maanden geldig.