Ik ga een week lang een retreat  Findhorn4
doen met John P. Milton, de oprichter van de Weg van de Natuur en gerenommeerde ecoloog, activist, schrijver, spirituele leraar en sjamaan!! Een week lang opstaan in een prachtige omgeving, de dag beginnen met Yoga en Qi Gong, en veel buiten zijn-en dat nog wel in Findhorn.
findhorn5Door de week maken we kennis met de twaalf principes van Natural Renewal, mogelijkheden tot het ondersteunen van ontspanning, aanwezigheids oefeningen en Source Awareness met  de natuur als leraar en partner. Het programma bestaat uit energie praktijken, leer, reflecterend dialoog en persoonlijke oefening door 24 uur alleen in de natuur te verblijven, tentje, slaapzak en gewoon gaan. Ik heb voor de zekerheid het nieuwe tentje alvast een keer opgezet in de tuin, wat een fijne tent!
Tent
De Findhorn Foundation is een spirituele gemeenschap, ecovillage en een internationaal centrum voor holistische leren. De Foundation will helpen om een nieuw menselijk bewustzijn ontvouwen en bij het creëren van een positieve en duurzame toekomst.
Dit wordt zeker een speciale week waar  wijsheid, ervaring en de magie van de plaats samen komen.
FIndhorn1De Reconnection en Renewal Retreat is een samemwerking van de organisaties Way of Nature UK en de Findhorn Foundation en vertegenwoordigt een speciaal samenkomen van wijsheid, natuur en een bijzondere plek.
John Milton werkt al vele jaren met diepgaande leringen en praktijken met betrekking tot heraansluiting en vernieuwing door de natuur. Ook Findhorn Eco-dorp is een plek rijk aan herstellende verhalen. Een reis naar Findhorn is dan ook een een bijzondere gelegenheid om verbinding, aanwezigheid, ontspanning, openheid en, helderheid te verdiepen en de aansluiting op wat we ‘Source’ noemen op een diepe manier te voelen. Dit programma bevat ook een prachtige kans om een Nature Quest ervaring te ondergaan- een reis alleen in de wilde natuur.