Op uitnodiging van Sandra Brandt, moderatrice van “Het heldere uur”, mocht ik naar Studio Alphen reizen en een uur met Sandra in gesprek gaan.
Wat en prachtige ervaring!

De insteek was dat we aanwezig zijn in het moment en over die onderwerpen praten die belangrijk zijn voor mij. Het was een heel verrassende reis voor mij die, een beetje onverwachts, begon bij mijn ‘vroegere leven’ als onderzoeker en ecoloog. Zo kwamen we opeens op de plastic soep. Vervolgens belichten we ook thema’s als leven vanuit motivatie, hoe kies je je gedachten en hooggevoeligheid.

En nog veel meer.

Sandra is echt een topper in haar werk en het was erg inspirerend om met haar te mogen werken. Ik verliet de studio dan ook helemaal opgeladen en vrolijk.

In het moment leven bevalt mij prima! 

Wil je weten hoe ons ín het moment leven’ klonk? Luister dan hier de uitzending terug.

Of hier onder: