agendavrolijkemensenMet veel plezier presenteer ik de agenda voor de eerste helft van 2017!
Het is weer een prachtig aanbod geworden en ik hoop jou te kunnen inspireren en verder te helpen op jou pad naar gezondheid, geluk en zelf-bewust-zijn.
En om het nog leuker te maken: plaats vóór 16 december een commentaar in het ‘commentaar’ veld onderaan de agenda met erin je favoriete workshop waarin je aangeeft waarom je deze workshop wilt doen. Dan maak je kans op gratis deelname aan deze workshop!
Bekijk de agenda
De avonden in januari t/m juni zijn gericht op (hoog) gevoelige mensen, maar ook niet-(hoog)gevoelige mensen zijn van harte welkom. Zij kunnen hier leren om hun (hoog)gevoelige kinderen, partners en andere medemensen beter te begrijpen en eventueel te versterken. De avonden kunnen individueel worden bijgewoond, maar je zult een veel dieper inzicht krijgen als je 3 aan 3 of meer workshops deelneemt.
Ik werk bewust kleinschalig en op aanmeldingen. Geef je daarom op tijd op voor een workshop/ lezing en wees zeker van je plek, want vol=vol.
Daarom bied ik ook een ‘Vroege Vogel’’ korting aan: meld je minimaal 1 maand vóór de workshop aan en ontvang 12% korting! Geef je je op voor 3 of meer workshops dan ontvang je zelfs 15% korting (geld alleen voor opgave minimaal 1 maand vóór de eerste workshop).
Ken je iemand die je wilt verrassen met een leuke ervaring? Meld hem of haar samen met jezelf aan en je ontvangt 20% korting.
Bekijk de agenda

Samen maken we er een vernieuwend, verrijkend en vrolijk jaar van, misschien wel het beste jaar ooit!
 

Image credit