groeneCalcit
Gedurende de afgelopen twee inloopmeditaties had ik telkens voor een paar kristallen gezorgd die we mee hebben laten lopen in de meditatie en die de deelnemers vervolgens mee mochten nemen en verspreiden.
Omdat ik toevallig nog twee kristallen over had heb ik die aan mijn kinderen gegeven en heb ze vertelt dat deze mooie stenen met positieve energie en liefde opgeladen zijn. Mijn dochter kende ‘behekste stenen’ wel van haar favoriete boekenreeks (*De Heks Van…..*) en mijn zoon kon wel wat met *Opgeladen* want hij is een echte LEGO Chima fan en daar wordt heel veel met de magische energie CHI gewerkt…
Je kunt je misschien voorstellen hoe spannend ze het vonden dat ze nu beiden ook zo’n bijzondere steen mochten beheren of weggeven….en zelf een plek bedenken!
Het was heerlijk om hun glimmende ogen te zien en samen naar de door hen uitgekozen, speciale plekt te gaan om de kristallen daar los te laten.
Deze ervaring vond ik zo mooi, dat ik meteen maar weer nieuwe kristallen gekocht heb. Bij de komende inloopmeditatie zullen er een paar groene calcit kristallen meedoen die we met de fijne energieën opladen die tijdens de meditatie ontstaan.
Groene calcit is een symbool voor optimisme, flexibiliteit, innerlijke balans en motivatie. Na afloop kunnen jullie er een kristall mee nemen. Je calcit kun je dan op een speciale plek buiten leggen, ingraven of in het water werpen, of ook aan iemand anders geven en zo een klein beetje extra vriendschap en liefde helpen verspreiden.
Vanaf 9 uur kun je binnen lopen. Tussen 9.15 – 9.45 uur gaan we mediteren.
Vervolgens is er tijd voor een gezellig kopje thee en iets lekkers samen en wat uitwisselingen voor wie dat wil. Ken je nog iemand die geïnteresseerd is om mee te doen? Zij of hij is van harte welkom!
Deelnemers melden mij dat zij tijdens de meditatie een spontane healing op fysiek, emotioneel of mentaal niveau ontvangen.
De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 5,-. Dit bedrag kun je in mindering brengen als je een afspraak voor energiecoaching, healing, of de in ontwikkeling zijnde Walk&Talk consult bij mij boekt (max. 5x € 5,- mindering per consult).De actuele prijs voor deze consulten is € 50,-.
Graag uiterlijk donderdagavond aanmelden 😉
Hartelijke groeten en hopelijk tot vrijdag!

Click hier om je aan te melden voor de blog