Misschien heb je nog een beetje een kater van alle gebeurtenissen uit 2020.
Of je wilt meer duidelijkheid over wat er in je omgaat: je wilt jezelf beter begrijpen.
Of verlang je ernaar om je kansen helderder te zien en aan te grijpen?

Ik stel me regelmatig al deze vragen.

En gisteren kreeg ik en verrassend, fantastisch en inzichtelijk antwoord!

Het antwoord kwam van Esther, een collega-vriendin die met zogenaamde ‘stone-layouts’ werkt. Een ‘stone-layout’ is een patroon gemaakt van een aantal stenen, bladeren, bloemen of andere objecten die ze kiest gebaseerd op haar intuïtieve waarneming van het energieveld van een persoon. Esther plaatst deze objecten in een cirkel (zie afbeelding). De objecten onderaan de cirkel vertegenwoordigen de verbinding met de aarde, de objecten bovenaan je contact met het universum of je hogere zelf. Alles ertussen in heeft ook weer een specifieke betekenis.
Esther heeft deze methode ontwikkeld om het energetische veld wat zij rondom mensen waarneemt visueel te verduidelijken. Een layout is doorgaans een momentopname van je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, en kan ook gericht zijn op het zichtbaar maken van de ‘blauwdruk’ van de ziel.
Toe ik mijn ‘stone-layout’ bekeek werd ik helemaal blij. De kleuren lieten me glimlachen, de sleutel in het centrum intrigeerde me.

En toen ik naar haar uitleg las werd ik helemaal stil. Een aantal dingen had ik juist een half uur eerder verteld aan mijn man!
Zo bijzonder.
Kortom: ik heb veel aan Esther’s werk gehad. Mijn eigen inzichten zijn bevestigd, en mijn vertrouwen in het proces dat de komende weken door zal gaan is versterkt.

Daarom wil ik haar werk onder jouw aandacht brengen.

Ben je ook op zoek naar een fantastisch inzicht in je situatie en hoe je er het best mee om kunt gaan?
Wil je verder werken aan je bewustzijnsuitbreiding en je gezonder voelen?
Dan raad ik je van harte aan om een ‘stone-layout’ door Esther te laten doen.
Zij woont in Engeland maar doet voor ons consulten op afstand. Voor € 50,- ontvang je je persoonlijke ‘stone-layout’ met uitleg via What’sApp. Esther werkt in het Nederlands en in het Engels.

Als het je aanspreekt is dit ook een goed moment om het uit te proberen. Mel je snel aan voor mijn TIPS, want Esther (velthoen@live.com) biedt jou als abonnee € 5,- (of te wel 10%) korting aan bij bestelling in januari!

Er is nog zo veel te ontdekken – veel plezier op je reis!