Home > Achtentwintig Krachtige Gedachten

Achtentwintig Krachtige Gedachten

Meet & Greet met Anke Weber Smit

Verrassende verhalen over de kracht van de gedachten.

 Auteur Dr Anke Weber Smit, bekend van haar eerdere boek Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit en tweevoudige finalist ‘HSP professional van het jaar’, stelt haar nieuwe boek voor.

28 krachtige gedachten bevat 28 verrassende verhalen over de kracht van de gedachten.

“Achttien jaar geleden kwam ik contact met een bijzondere vrouw. Het contact met deze vrouw en haar wijsheid openden voor mij een nieuwe wereld. Ik ontdekte de kracht van de gedachte, de wereld van het fijnstoffelijke en de kunst van energiewerk. Deze werkwijze stond lijnrecht tegenover mijn 9-jarige opleiding tot gepromoveerd onderzoeker waarbij de focus toch vooral op het analytische denken lag.

Door de jaren heen veranderde de relatie in een hechte vriendschap en begon ik voorzichtig zelf te experimenteren met werkwijzen als intentie richten, visualiseren en intuïtief energiewerk.

Ik  kwam te weten hoe ik mijzelf van de emotionele pijn kon bevrijden.  Voor het eerst werd ik meester over mijn gedachten en emoties. Ik voelde een enorme vrijheid”.

In de afgelopen jaren heeft Anke observaties en informatie m.b.t. de scheppende kracht van de gedachte verzameld. In dit boek deelt zij de mooiste 28 waarnemingen.

De verhalen zijn voorbeelden ervan hoe snel een kleine verandering in ons gebruikelijke waarnemingspatroon ons kijk op het leven kunnen veranderen.

28 krachtige gedachten is geschikt voor alle lezers, jong en oud, en ook hooggevoelige lezers zullen zich geïnspireerd voelen. Tijdens het lezen zal je bijna ongemerkt je (denk)wereld verruimen. Je ziet kansen tot meer flow en ontwikkeling in alledaagse situaties die je eerder voorbij liet gaan.

Gewoon genieten van een verhaal met een knipoog kan natuurlijk ook.

Het boek gaat verschijnen bij Uitgeverij Elikser, net als mijn eerdere werk.

Meet & Greet: op zaterdag 27 juni, buiten in het Winkelcentrum Lange Voort, Oegstgeest.

Prijs:  € 13,50

Vroege Vogel korting!

Wil je bij de eerste zijn die de Achtentwintig Krachtige Gedachten lezen? Doe NU mee aan de crowdfunding acie op Voordekunst.nl!

Koop je gesigneerde exemplaar t/m 23 juni en ontvang boek met 10% korting.

Bestel 28 Krachtige Gedachten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.