Home > Coaching > Werkwijze

Werkwijze: Energetische Psychologie

In de Energetische Psychologie worden psychische problemen behandeld via de bio-energie systemen. De energiesystemen omvatten emotie, cognitie, gedrag en gezondheid. Deze systemen zijn gebaseerd op de elektrische activiteit van het zenuwstelsel, het hart, de meridianen, etc.

Energetische Psychologie overschrijdt de standaard therapeutische elementen zoals verstandhouding, luisteren en discussie, en richt zich ook op de onderliggende energetische aspecten van het probleem door middel van technieken zoals lichte druk, visualisatie, het gebruik van affirmaties, uitgesproken intenties en beweringen, en nog veel meer. Vele benaderingen van Energetische Psychologie richten zich tevens op de relatie tussen bio-energie, bewustzijn, gedachten, intentionaliteit en spiritualiteit. Met Energetische Psychologie worden vaak snel waarneembare en meetbare resultaten bereikt zonder dat onnodige emotionele nood herbeleeft hoeft te worden.

Aanbevelingen

Wat kan Energetische Psychologie voor jou doen?
Energetische Psychologie is toepasbaar op een breed scala van gebieden zoals mentale, emotionele en lichamelijke gezondheid, pijnbestrijding, sport en topprestaties maar ook counselling en onderwijs.

Denk ook aan:

  • Hoofdpijn
  • Faalangst
  • Fobie
  • Schuldgevoelens
  • Oude overtuigingen veranderen
  • Slaapproblemen
  • Stoppen met roken
    etc.

In mijn praktijk heb ik goede ervaringen met EFT (Emotional Freedom Technique), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), visualisatie en affirmaties alsmede verschillende Healing technieken (InteractiveReconnective – RAW).

Ik ben sinds 2011 gecertificeerd door de Noorse Healer Association (Det Norske Healerforbund).

Tarief
Consult: 70,- euro per sessie van + 70 minuten.
Afstandshealing: 70,- euro
Flesje Bachbloesem(s): 4,- euro
E-mail / Skype /  telefoonconsult: 70,- euro per sessie van + 60 minuten
E-mail  consult Bachbloesems: 15,- euro (ex. verzendkosten flesje)

EFT/Meridiaan tapping

De Emotional Freedom Techniques is een positieve, effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties in een paar minuten kwijt te raken.

Reconnective Healing

Reconnective Healing heeft als doel mensen te steunen op hun weg naar een gezonder, bewuster en meer ontspannen vorm van leven.

De helende reis

Elke Helende Reis zal je helpen om een laag van deze afleidingsstrategieën te ontdekken en te ontmaskeren. Aan het eind van elke reis zie je weer een stuk meer van wie je werkelijk bent en van al je mogelijkheden.

'The Reconnection'

De Reconnection is een unieke gebeurtenis, waardoor de (energie) patronen rond het lichaam weer in overeenstemming gebracht met de oorspronkelijke blauwdruk van ons systeem en de ons omringende trillingsniveaus, een spirituele update dus!

Interactive Healing

Interactieve healing is een vorm van healing die ik heb ontwikkeld op basis van mijn 5 jaar ervaring met Reconnective Healing engeleide meditatie.

Jin Shin Jyutsu

Jin Shin Jyutsu of: helen met je handen is een oude oosterse geneeskunst. De filosofie van Jin Shin Jyutsu is dat je handen dé instrumenten zijn om de energie in je lichaam te herstellen en weer in balans te brengen.

Bach Bloesemtherapie

De bloesemtherapie is een krachtig hulpmiddel om het contact met je lichaam en je gevoel te herstellen.

Aandacht oefenen

Begeleid mediteren, bijeenkomsten voor HSP-ers en het tekenen van Labyrinten op het strand. Er zijn genoeg activiteiten gericht op het aandacht oefenen.