soulcollagegroupWe gaan het gewoon doen!
We gaan zelf aan de slag!
We gaan een plaatje maken wat een speciaal moment in ons leven uitbeeld:

 
een SoulCollage (=
 
Een SoulCollage kaart is jouw verhaal. Het is een tastbare manier om jezelf te kennen in je diversiteit en diepte. Het maken van de kaarten is gewoon leuk! Het is een spiegel van jezelf en je ziel, uitgebeeld in een kaart.


 
SoulcollageWind
We maken de kaarten van papier/karton en tijdschriften. Heb je nog een mooi tijdschrift wat je zou willen gebruiken neem het dan mee. Ik zorg voor de rest van de materialen. Je hoeft niet creatief te zijn er komt altijd iets moois uit wat bij jou past.
soulcollagerozesoulcollageBridget
Voor het maken van de SoulCollage heb ik Georgette van Beelen uitgenodigt. Zij is interrieurontwerpster en styliste en heeft veel ervaring met het maken van SoulCollages. De ingevoegde SoulCollages zijn dan ook allemaal van haar.
>Ik maak regelmatig kaarten voor mezelf en ik vind het fijn om samen kaarten te maken. Ik ben benieuwd wat voor kaarten eruit komen na een meditatie. Hieronder wat voorbeelden van mijn Soulcollage kaarten< (Georgette van Beelen).
soulcollageLiefSoulcollageItaly
Wil je het ook een keer proberen? Doe mee aan de workshop!
Dag: vrijdag 10 juli
Tijd: 09.00-11.00 uur
Plaats: CoCreate, Vincent van Goghlaan 10, Oegstgeest
Kosten: 15,-Euro*
Workshophouders: Georgette van Beelen en Anke Weber Smit
We beginnen met een meditatie, zo kun je de speciaale energie van de meditatie mee nemen bij hebt maken van je SoulCollage.
Graag uiterlijk donderdagavond aanmelden ivm de plaatsen! 😉
Iedereen is van harte welcom!